Home

Business at University

programma

bedrijven

inschrijven

Contact

over

NL - EN

bedrijvendagen

Business at University bestaat uit twee bedrijvendagen voor bachelor- en masterstudenten van de opleiding Bouwkunde aan de TU Delft. Het doel van de bedrijvendagen is om studenten en bedrijven met elkaar in contact te brengen. Via verschillende activiteiten kunnen studenten zichzelf oriënteren op de arbeidsmarkt of gericht op zoek gaan naar een stage of (bij)baan.

 

Voorafgaand aan BAU worden elk jaar verschillende pre-events georganiseerd, maar het hoogtepunt van BAU is de bedrijvenmarkt. De markt wordt gehouden op de faculteit en is toegankelijk voor alle studenten. Naast de markt zijn ook de speeddates een belangrijk onderdeel van BAU. In deze korte één-op-één gesprekken kunnen studenten direct contact leggen met bedrijven die interessant voor hen zijn. BAU bestaat daarnaast uit casussen waarmee studenten inhoudelijk bezig zijn met een ontwerpprobleem van een bedrijf. Door middel van al deze activiteiten probeert BAU de schakel te zijn tussen de student en de praktijk. Hierbij willen we elke mogelijke  richting aan bod laten komen bij BAU, van elk van onderstaande categorieën zullen er bedrijven aanwezig zijn.

architecture

landscape

Building technology

Management

career boost

Urbanism

G

geomatics

Activiteiten

Organisatie

Bedrijvenmarkt

De bedrijvenmarkt is het leidende evenement van BAU, deze zal plaatsvinden in de oranjezaal van de faculteit Bouwkunde. Het doel van de markt is om je in contact te brengen met allerlei verschillende bedrijven. De markt is open voor alle studenten, van eerstejaars tot bijna afgestudeerden. De markt geeft je de kans om met ongeveer 30 verschillende bedrijven in contact te komen van alle richtingen. Ze zullen zich hier presenteren en kijken er naar uit jullie te ontmoeten.

 

Casussen

Als eerste, wat is een casus eigenlijk? Aan de hand van een casus leer je verschillende taken en dagelijkse bezigheden van een bedrijf kennen aan de hand van een probleem of opdracht binnen hun bedrijf. Elk bedrijf heeft een specifieke casus gemaakt voor BAU en ze kijken uit naar een samenwerking. Samen met een kleine groep zullen de casussen zowel op externe locaties als op de faculteit Bouwkunde plaatsvinden.

 

Speeddates

Door mee te doen aan een speeddate krijg je de kans om met verschillende bedrijven individueel te spreken. De speeddates zullen plaatsvinden in verschillende rondes, op deze manier heb je ook de kans om in een korte tijd verschillende bedrijven te spreken. De bedrijven zijn enthousiast om al jullie vragen te beantwoorden over de rol van stagiares binnen hun bedrijf, over hun dagelijkse bezigheden en over de software die ze gebruiken.

 

Workshops

Op de dag van de bedrijvenmarkt zullen er verschillende evenementen plaatsvinden om je voor te bereiden op de ontmoetingen met de bedrijven. Een carrièreboost bedrijf zal meerdere workshops geven waaronder personal branding en carrière oriëntatie.

 

Pre-evenementen

In de weken voorafgaand aan BAU zullen er een aantal activiteiten zijn om je zo goed mogelijk voor te bereiden op BAU. Laat je CV en je portfolio checken om een goede indruk te maken op BAU. Naast dit zullen er meerdere lezingen gehouden worden in de faculteit Bouwkunde.

 

David van der Blonk

Voorzitter

Noa te Duits

Evenementen

 

Jolien Streng

Secretaris

 

Yael von Mengden

Logistiek en enscenering

 

Anne Koesen

Penningmeester

 

Nikolaj Liebregts

Promotie en marketing

 

Jurriënne Heijnen

Acquisitie

Joost van Eijk

Qualitate qua

 

Business at University wordt elk jaar georganiseerd door een commissie van D.B.S.G. Stylos

 

D.B.S.G. Stylos is de onafhankelijke studievereniging van de faculteit Bouwkunde aan de TU Delft, opgericht in 1894.

Het Delftsch Bouwkundig Studenten Gezelschap Stylos zet zich sinds 1894 in om de interesses en belangen van de student te vertegenwoordigen. Ze is sindsdien uitgegroeid tot een studievereniging met ruim 2000 leden en zo’n 130 actieve commissieleden en is daarmee een van de grootste en actiefste studieverenigingen van Nederland.

 

Geïnteresseerd in het organiseren van BAU 2019?

Stuur ons een email!

BAU@stylos.nl

D.B.S.G. Stylos

Faculteit Bouwkunde

Julianalaan 132-134

2628 BL Delft

BG.midden.110

BAU - 2018